Costa Blanca

SWEA Costa Blanca

Vi är en grupp svenskor som ses regelbundet och utbyter erfarenheter. Det är alltid något planerat, från trevliga och givande utflykter till våra medlemsluncher- och middagar. Förutom vår aktiva bokklubb är även en intressegrupp för de som är yrkesarbetande under uppbyggnad. Välkommen till oss på Costa Blanca!

SWEA Costa Blanca bildades 2004 av den entusiastiske Brigitte som hade bott i Torrevieja ett antal år och kände flera härliga tjejer. Vi har sedan dess växt från sju till ett 60-tal medlemmar som är utspridda längst Costa Blanca-kusten. De flesta bor i Torrevieja och Orihuela Costa.

Styrelsen i SWEA Costa Blanca attraherar nya medlemmar och stimulerar aktiva medlemmar genom intressanta och sociala aktiviteter. Vi har bl a stadsvandringar, besök på vingårdar, föredrag, vandringar och mingel. Samt våra regelbundna och uppskattade SWEA-luncher och middagar.

Vi har en nystartad bokklubb och SWEA Professional kommer starta upp under året. För den som är nyinflyttad är ett medlemskap i SWEA till stor hjälp om du vill få kontakt med andra svenska kvinnor.

Gå gärna in på vår öppna Facebook-sida: SWEA Costa Blanca Facebook

Hjärtligt välkommen!

 

Nyttiga länkar Hjälp & Bistånd Donationer & Stipendier