Network Menu

SWEA Costa Blanca 10 år

SWEA firade sitt 10 års-jubileum i dagarna två!

JHD-13.009.00405

 

 

 

 

 

 

SWEA Costa Blanca fyllde 10 år!
Detta måste firas och genom Irina Dahlströms försorg blev det Marjal som blev centrum för firandet.
På söndagen den 30 mars kom 20 förväntansfulla tjejer till Marjal som ligger ca 8 mil utanför Torrevieja, västra vägen till Alicante. Där väntade bungalows, middag och SPA. Vi började med att skåla för 10-åringen och därefter blev det tipspromenad, petanca och minigolf.

Stämningen var hög och vi fick innan tiden rann ut hastigt klä om för middagen som stod uppdukad på restaurangen. Vi bjöds på färgglad drink som väl gick ihop med våra färgglada stråhattar för att därefter beträda tornet en trappa upp där middagen serverades av unga käcka servitörer.

Till vår stora sorg kunde inte Brigitte Winkle komma till jubileet p.g.a personliga skäl utan skickade ett mycket trevligt brev där hon önskade SWEA Costa Blanca ytterligare 10 härliga år. Lucine, Monica och Randi berättade om ”Hur det var på den gamla goda tiden”. Jag själv, Gunilla Westerlund gjorde en sammanfattning av vad som hänt med SWEA Costa Blanca under de tio åren.

Vi sjöng, njöt och drack goda viner! Vi tackade Christel för alla otroliga sånger och till dem ett mycket bra ackompanjemang. Överraskningen bestod av att en förtjusande spanjorska dök upp för att leda sång och dans ”Karaoke”.

Inte visste väl vi SWEA-tjejer att vi kunde dansa och sjunga men ack vad vi sjöng och dansade hela kvällen lång. När klockan blev ett blev vi tillsagda att sluta och gick glada i hågen till våra bungalows för att fortsätta festen.

Efter någon timme blev det dock sent även för en liten SWEA-tjej och vi önskade varandra en god natt och tackade för en helt otrolig kväll.

Dagen efter gick vi upp ganska tidigt för en stärkande frukost och för en del väntade den ljuvliga SPA anläggningen med alla faciliteter.

Väl hemma behövde vi, en del, en liten tupplur för att komma tillbaka till gängse liv. Ni vet att man har en bild av ”Hur det skall vara på festen för att alla ska ha roligt och detta uppfylldes med råge. Alla hade roligt! Tro mig!

Vid pennan
Gunilla Westerlund
Ordförande SWEA Costa Blanca

Här några bilder från den härlig festen

 

 

, ,