Network Menu

Galamiddag VEMA den 5 oktober

Galamiddag, lördagen den 5 oktober på restaurang La Columna i Torrevieja!

Regionmötesdagar, VEMA i Torrevieja, den 2-6 oktober.

Lördagen den 5 oktober var det Restaurang La Columna intill Playa Cura som fick möjligheten att servera 57 sweor på en ”Galamiddag” med en start av cava/tapas ute i baren intill havet. Därefter kom en fantastisk blandning av förätter för alla smaker både från hav, chark, frukt och grönt, patéer och ostar med mängder av tillbehör för att senare servera en paella så att ingen kunde klaga på att något saknades!

Till varmrätt serverades det antingen en entrecote eller ugnsstekt fisk med primörer, rostad potatis och en utmärkt dessert, avslutningsvis serverades en kaffedrink.

Kvällen blev mycket lyckad, dels den goda maten men inte minst den fantastiska interiören, magnifik design.

Sist men inte minst så toppades kvällen av soloviolinisten Rimma Gotskosic tillsammans med pianisten Jan-Erik Sandvik. ”Rimmas” blandning som bjöd på cocktail ifrån amerikansk countrymusik, latin medley, svensk traditionell musik samt Csardas (V. monti) mfl.

När vi sedan framåt småtimmarna skulle ta oss hem eller tillbaka till hotellet fick vi arrangörer mycket beröm och vi kan bara hålla med, för kvällen på restaurangen och underhållningen bjöd verkligen på en mycket hög klass!

Christel Swartz
Kassör
SWEA Costa Blanca i Torrevieja