Network Menu

VEMA Regionmöte 2014 på Costa Blanca

swea-regionmote14

VARMT VÄLKOMMEN TILL VEMA regionmöte den 2-6 oktober 2014 i TORREVIEJA.

Vi ser fram emot att se så många SWEOR som möjligt kommer till vårt Regionmöte för VEMA i Torrevieja 2-6 oktober 2014.

Torrevieja placerad på Spaniens sydöstra kust med närmaste städer som Alicante och Murcia.
Kustområdet är en provins med Alicante som huvudort som i sin tur ingår i Valenciaregionen med Valencia som huvudort ca 20 mil från Alicante.

Torrevieja blev stad 1803 då staden tog över de kungliga saltsjöarna LA MATA.
Som ni förstår utvinns en ansenlig stor mängd salt från de två saltsjöarna främst grovkornigt vägsalt. Vi kan delvis tacka saltsjöarna för att vi har ett mycket gynnsamt klimat i Torrevieja ca 320 soldagar per år.

Antalet innevånare är idag ca 103 700 och består av spanjorer, britter, skandinaver, belgare och ryssar. Alla kommer för att njuta av det underbara vädret.

Vad gör man i Torrevieja förutom de härliga baden längs den vita kusten?
Jo, man kan spela golf, vandra i bergen äta härliga luncher och middagar, besöka små härliga byar i bergen eller bara sitta och njuta med ett glas rött eller vitt vin i handen.

Vädret i oktober är absolut det bästa tänkbara. Varmt i vattnet, ljumma kvällar, utomhusaktiviteter, utflykter, konserter och eller bara njuta av allt det sköna runtomkring.

Vi har försökt lägga ett program som skall tilltala alla SWEOR oavsett vilket land ni kommer från.
Ni skall känna värmen, den goda maten och de härliga vinerna i kombination med sevärdheter som finns i närheten av Torrevieja. Vi kommer även att bjuda på den spanska kulturen i form av musik och dans.
Utflykter till Catagena, Novelda och Elche. Pris runt 45 euro inklusive buss och lunch. I Novelda besöker vi en känd vingård Cecilia från1707.

Efterresorna blir till underbara Madrid ca 4 dagar med utflykter till Toledo och Segovia har ni tidigare besökt Madrid följ med till Cuenca, den hängande staden ett världsarv utsett av UNESCO. Det blir en 3 dagars resa i en fantasivärld som ni inte tror exicsterar.

Vi har även lagt oss vinn om att ge er ett smakprov av den spanska maten och av de goda vinerna från Alicante, Yekla och Burgus.
Vi har valt absolut de härligaste och bästa restaurangerna vad gäller mat och läge. Priser från 30 euro till 70 euro festmiddag oriental på Castillo de Conesa.

Medeltemperatur under dagen ca 25 grader och kväll mellan 20 – 22 grader.
Ta med en liten kofta till kvällen och glöm inte baddräkten.

Vi har två hotell att välja mellan!
MASA hotell beläget något utanför citykärnen med en hänförande utsikt över havet. Uppvärmd pool. Regionmötet kommer att äga rum på MASA. Det finns buss in till city som tar ca 10 minuter. Pris dubbelrum 50 euro.

Fontana PLAZA ligger mitt i city med gångavstånd till affärer och restauranger.
Gym och uppvärmd pool. Dubbelrum ca 50 euro.

Vi hoppas att ni kommer att finna vårt program intressant och spännande och vi lovar att vi skall ta hand om er på bästa möjliga sätt.

Varmt välkommen till regionmöte för VEMA i Torrevieja mellan den 2-6 oktober 2014.

Styrelsen
SWEA
Costa Blanca

Vill ni spara denna information som PDF så klicka här: SWEA VEMA RM 2014 Torrevieja

För att fylla i er anmälan gå till ANMÄLAN SWEA VEMA RM

Sista anmälningsdag är den 30 juni 2014