Network Menu

Världs- o regionmöte i Bologna 2013

Our wonderful host city.

Our wonderful host city.

VÄRLDSMÖTE OCH REGIONMÖTE I BOLOGNA MELLAN
3-7 OKTOBER 2013

Ett nytt rekord i antal deltagare vid ett världsmöte, 380 personer. Ett helt underbart arrangemang av Rimini avdelningen. Förstklassig mat på bra restauranger med bra underhållning.

SWEA International håller på att lägga om hemsidorna till en ny webb som kallas för WordPress som gör att alla avdelningar skall ha samma utseende.

Det innebär att vi kan lägga in senaste nytt med bilder, aktiviteter med anmälan,  få ut listor med deltagare, kunna läsa protokoll osv.

SWEA öppnar även en Facebook som är öppen för alla och det diskuteras även att skapa en sluten SWEA Facebook.

SWEA Costa Blanca bör kolla upp med Konsulatet  vad som sker och vilken roll vi ska ha om någon krissituation uppstår. Det bör finnas namn på personer som kan hjälpa till om något händer i Torrevieja.

För att kunna donera pengar till något finns Chapter Agreement som ett grunddokument om vad man får eller inte får. Alla donationer måste ha ett formulerat syfte och ett svenskintresse. Det kommer att komma ett frågeformulär för ansökan om donation.

Rent juridiskt får en avdelning inte maximera antalet medlemmar.

Framtidsavdelningen  kommer att sammanställa de synpunkter som kom fram under workshopen. Vi får återkomma om detta senare.

Nästa SWEA Världsmöte blir i Arizona oktober 2015

Årsmöte SWEA blir troligtvis i Stockholm juni 2014 dessutom 34 års jubileum.

SWEA Costa Blanca har tillfrågats om att ha näste Regionmöte 2-5 oktober 2014. Återkommer om detta när beslut har fattats.

Vi tackar SWEA Rimini för ett bra möte samt SWEA International för ett mycket bra upplägg.

Torrevieja 14 oktober 2013.