Network Menu

Program som varit 2017

program-som-varit17

SWEA middag 14 mars 2017

Ett gäng glada SWEOR träffades på Harry´s Lounge & Kitchen i Torrevieja. Ordförande Mona Trygg hälsade alla välkomna speciellt två nya medlemmar och ett par gäster. Vi avnjöt en god middag tillsammans. Av ljudnivån att döma hade alla en trevlig kväll. Även trevliga kvällar går tiden väldigt fort och vid 22-tiden gick vi ut i den kyliga kvällen.

Britt Björn
Programansvarig

 

Besök på Museo del Mar y de la sal

Den 7 mars besökte SWEA Costa Blanca ett saltmuseum i Torrevieja. Vi var väldigt nyfikna på hur saltet vi ser i stora högar används. Tyvärr var det mest ett museum på båtar, arbetsmaterial
och bilder på ”gamla saltkaptener”. Det finns flera museum i vår närhet så nästa gång får vi hitta ett med salthantering. Efter besöket gick vi ut i försommarvärmen och åt en god lunch.

Britt Björn
Programansvarig

 

 

SWEA årsmöte 9 februari

Årsmötet 2017 hölls traditionsenligt på hotel Masa den 9 februari. 30 medlemmar kom till mötet. Årsmötesförhandlingarna genomfördes snabbt och korrekt. Vi fick en ny ordförande, Mona
Trygg. Åsa Lundborg hade avsagt sig omval. Åsa avtackades med en vårbukett. Vi kommer att sakna henne. Som ny medlem i styrelsen valde mötet Tarja Carlson som hälsades välkommen.
Årsmötets protokoll kommer att skickas ut separat.

Efter årsmötet samlades vi till lunch i den fina matsalen med en underbar havsutsikt. Vi fick avnjuta en härlig lunch och som vanligt var det högt i tak. Nu ser vi fram emot vårens program.

Britt Björn
Programansvarig

 

SWEA lunchmöte 25 januari

Vilken succe!

Vårens första månadslunch avnjöts på restaurang ROKA. Tf ordförande Mona Trygg hälsade alla välkomna. 28 Sweor mötte upp, fantastiskt. Mycket att prata om efter juluppehållet, många skratt och lite allvar. Vi hälsade 3 nya medlemmar välkomna till vår avdelning. Så roligt! Dagen till ära sken solen från en klarblå himmel.

Det var många som anmälde intresse till årsmötet den 9 februari kl 12.00 på Masa Hotel.

Britt Björn
Programansvarig